14 Σεπ 2021

Δήμος Ανατολικής Σάμου - Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 16 - 22 Σεπτεμβρίου

Η Εβδομάδα Ευρωπαϊκής Κινητικότητας, από το 2002 έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός, σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο, για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για τη διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους.

Το θέμα που επιλέχθηκε για το 2021 είναι «Είμαστε Υγιείς και Ασφαλείς με τη Βιώσιμη Κινητικότητα». Η επιλογή για το φετινό θέμα είναι ένας φόρος τιμής στις δυσκολίες που βίωσε η Ευρώπη -και ο κόσμος- καθ΄όλη τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Το φετινό σύνθημα είναι «Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε υγιείς» και στόχο έχει να κινητοποιήσει όλους τους προηγούμενους και μελλοντικούς συμμετέχοντες ώστε να λάβουν μέρος στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.



Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, καλεί τα σχολεία, τους φορείς, τους συλλόγους και τους δημότες προκειμένου, να συμμετάσχουν ενεργά στις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου, που θα καταδείξει την ανάγκη και τα επόμενα βήματα δημιουργίας ενός δήμου πιο φιλικού και πιο προσβάσιμου για όλους, ενός δήμου με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required