16 Σεπ 2021

Πρεμιέρα για την 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου - Τροποποίηση προγράμματος των 2 πρώτων ημερών

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, για η 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που γίνεται εφέτος στη Νάξο. Στη Συνάντηση που οργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Νάξου, 20 θεατρικά σχήματα από 14 νησιά του Αιγαίου θα παρουσιάσουν 22 παραστάσεις. 


Παράλληλα η Συνάντηση θα τιμήσει με ειδικά αφιερώματα τον μεγάλο θεατρικό μας συγγραφέα και τέκνο της Νάξου Ιάκωβο Καμπανέλλη, καθώς και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Στα αφιερώματα περιλαμβάνονται εισηγήσεις από διακεκριμένους θεατρολόγους, παράσταση συνεργασίας πολλών ομάδων, έργο του 1832, σεμινάριο δημιουργικής γραφής και έκθεση ιστορικών κειμηλίων του 1821.



Όλες οι εκδηλώσεις της Συνάντησης που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, θα έχουν ελεύθερη είσοδο, ενώ κάποιες από αυτές θα μεταδοθούν ζωντανά, σύμφωνα με το πρόγραμμα (Δείτε παρακάτω).


Πρόγραμμα εκδηλώσεων και παραστάσεων


Τροποποίηση προγράμματος των 2 πρώτων ημερών

Ο Δήμος Νάξου και η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου ζητούν συγγνώμη από το κοινό της Νάξου, γιατί δημιουργήθηκε η ανάγκη για τροποποίηση του προγράμματος της 32ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, ως εξής:

Σήμερα Πέμπτη 16/9/21, 21:30, ΚΕΓΕ - Θεατρική Ομάδα Μυκόνου «Εμείς οι Έλληνες» και Παρασκευή 17/9/21, 19:30, ΚΕΓΕ – Τελετή Έναρξης 20:00, ΚΕΓΕ, Θεατρική Ομάδα Σάμου «Ο κήπος με τα κυπαρίσσια» - Δημήτρη Θρασυβούλου.

Για την ημέρα που θα παρουσιαστεί η παράσταση του Θεατρικού Ομίλου Νάξου «Ο Διόνυσος», «Οι ρόλοι της ζωής της» (Μονόπρακτα) θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της 32ης Συνάντησης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required