1 Σεπ 2021

Κινητοποίηση - κατάληψη στις διοικητικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου Σάμου

Το Δ.Σ. του συλλόγου πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, 1η Σεπτεμβρίου, κινητοποίηση – κατάληψη στις διοικητικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου με μεγάλη συμμέτοχη των εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων συναδέλφων τους ενάντια στα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για τους υγειονομικούς.

Στόχος στη συγκέντρωση ήταν η παρεμπόδιση στο να δοθούν από τη πλευρά της διοίκησης τα έγγραφα που θα έθεταν σε άδεια άνευ αποδοχών τους συναδέλφους τους η οποία και επιτεύχθηκε



Στην ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Σταμάτης Φιλιππής, τόνισε ότι το Νοσοκομείο Σάμου και γενικότερα το δημόσιο σύστημα υγείας δεν κινδυνεύει από τους ανεμβολίαστους συναδέλφους του αλλά από την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση της αυτοχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου αποφάσισαν ομόφωνα να επιστρέψουν όλοι οι συνάδελφοί τους στις εργασίες τους, να μην παραλάβουν κανένα έγγραφο που θα τους θέσει σε άδεια ανευ αποδοχών και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποίηση την Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, από 7:00 - 9:00 π.μ. και συγκέντρωση στις διοικητικές υπηρεσίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required