14 Σεπ 2021

«η Σάμος αλλάΖΕΙ» ζητά κατεπείγουσα σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή τα εγκαίνια του νέου ΚΥΤ

Νίκος Ζάχαρης
Επιστολή από τον επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ», κ. Νίκο Ζάχαρη, προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργο Κολλάρο, όπου ζητείται κατεπείγουσα σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να συζητηθεί το θέμα των εγκαινίων της νέας υπερδομής στην περιοχή Ζερβού που έχουν προγραμματισθεί για το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου.

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου

Υπόψη: κ.κ. Δήμαρχο Αν. Σάμου & επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων

Κύριε Πρόεδρε,

Έχει ανακοινωθεί ότι το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια της Υπερδομής Ζερβού από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Περιμέναμε ως δημοτική παράταξη ότι θα καλούσατε σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο πριν τα εγκαίνια ώστε να συζητηθεί η στάση του Δημοτικού Συμβουλίου, της Δημοτικής Αρχής και των Δημοτικών Συμβούλων στα εγκαίνια, τη δημιουργία της Υπερδομής Ζερβού σε σχέση με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το κλείσιμο της υφιστάμενης δομής ΚΥΤ στην πόλη της Σάμου, την καθαίρεση και αποκατάσταση της περιοχής της φαβέλας-ΚΥΤ Σάμου με μεταφορά της τεράστιας ποσότητας υλικών με έξοδα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ώστε να αποδοθούν οι ιδιωτικές εκτάσεις στους ιδιοκτήτες και παράλληλα η άμεση παραχώρηση της έκτασης του πρώην πεδίου βολής προς το Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Κύριε Πρόεδρε

Ως δημοτική παράταξη «η Σάμος αλλάΖΕΙ» σας καταθέτουμε την πρόταση να συγκαλέσετε εκτάκτως με την διαδικασία του κατεπείγοντος μέχρι τις 17/9/21 το Δημοτικό μας Συμβούλιο για συζήτηση με το παραπάνω θέμα: «Τα εγκαίνια της νέας υπερδομής στη Ζερβού και η στάση του Δημοτικού μας Συμβούλιου»


Νίκος Ζάχαρης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required