30 Σεπ 2021

Η ΔΕΕΠ Σάμου της Ν.Δ. για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Σάμο

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ. εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σάμο.


«Το νησί μας θα επισκεφτεί την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021 ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποιώντας την δέσμευσή του για το κλείσιμο του Κ.Υ.Τ. στην Πόλη της Σάμου παραδίδοντάς το στους δημότες της Ανατολικής Σάμου.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε σε λίγο χρονικό διάστημα να σχεδιάσει αποτελεσματικά την αποσυμφόρηση των νησιών, να μειώσει τις προσφυγικές ροές καταφέρνοντας ταυτόχρονα την επιτάχυνση των διαδικασιών Ασύλου- κατάφερε δηλαδή να βάλει σε τάξη αυτά τα οποία η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε ουσιαστικά στα νησιά μας, κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης τους, χωρίς κανένα απολύτως σχεδιασμό μετατρέποντας τα νησιά μας σε αποθήκες ψυχών. Σημαντική είναι επίσης και η οικονομική ενίσχυση από τα αρμόδια Υπουργεία προς τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας με έργα ουσίας προς τους πολίτες.

Ήρθε επιτέλους η ώρα η Πόλη της Σάμου, που τόσο ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια, να βρει τους ρυθμούς και την κανονικότητα της!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required