6 Σεπ 2021

"Gaggou Movie Nights" - 10-13 Σεπτεμβρίου, παραλία Γάγκου στην πόλη της Σάμου

Με πολύ κέφι και διάθεση καλοκαιρινή, στο ξεκίνημα του φθινοπώρου, νέοι άνθρωποι σκέφτηκαν να ομορφύνουν τις βραδιές μας αλλά και να ζωντανέψουν περισσότερο μια περιοχή της πρωτεύουσας που κάποτε υπήρξε το επίκεντρο πρωινής, μεσημβρινής αλλά και βραδινής διασκέδασης.
 
Η παραλία Γάγκου. Νύχτες με προβολές ταινιών κάτω απ' τ' αστέρια... και όχι μόνο. "Gaggou Movie Nights" Samos Town Vol.1, Παρασκευή 10, Σάββατο 11, Κυριακή 12 και Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στην παραλία Γάγκου. Ακολουθούν οι οδηγίες χρήσης (με μπόλικη δόση χιούμορ) και το πρόγραμμα προβολών των προσεκτικά επιλεγμένων ταινιών από τους σινεφίλ διοργανωτές. 



Οδηγίες χρήσης - Manual

● Η είσοδος είναι δωρεάν.

● Οι προβολές ξεκινούν στις 8 μ.μ. Μην περιμένετε τελευταία στιγμή να έρθετε. Και νωρίτερα να έρθετε, θα βρείτε να κάνετε πράγματα να περάσει η ώρα. Μπορείτε να έρθετε και ακόμα πιο νωρίτερα για να κάνετε και το μπάνιο σας.

● Αποφύγετε το αυτοκίνητο για την επίσκεψή σας στο χώρο. Θα ταλαιπωρηθείτε. Μπορείτε να έρθετε με δίκυκλο, με ποδήλατο, με τα πόδια αλλά θα υπάρχει και λεωφορείο το οποίο από τις 19:00 θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο ΣΤΑΣΗ ΚΤΕΛ - Γάγγου ανά 15 λεπτά. Λεωφορείο θα υπάρχει και μετά τη λήξη της προβολής. Η μη χρήση αυτοκινήτου αποτελεί sos συμβουλή. Ειδικά για τις μέρες προβολών αλλά και γενικά ως στάση ζωής.

● Εμείς, θα προτιμούσαμε την πεζοπορία: Θα διασχίσετε την πόλη, θα είναι ωραία βραδιά, θα κάψετε και καμιά θερμίδα. Αλλωστε οι “Gaggou Movie Nights” δε διοργανώνονται μόνο για να δώσουμε παλμό και ζωή στην παραλία αλλά για να μας δοθεί και η ευκαρία να περπατήσουμε στην πόλη μας.

● Υπάρχει και μπαρ και wc στο χώρο. Το κοινό θα εξυπηρετείται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Blue Style Resort”. Διατίθενται ποτά, αναψυκτικά, snacks.

● Σεβαστείτε το χώρο και τα παιδιά που εργάζονται για αυτές τις βραδιές. Μην αφήνετε σκουπίδια. Υπάρχουν κάδοι.

● SOS!!! O COVID-19 είναι εδώ!!! Θα σας έχουμε αντισηπτικό, να κουβαλάτε κι εσείς αντισηπτικό, να κρατάτε αποστάσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν. Πάμε να κάνουμε κάτι όμορφο για την πόλη. Να προσέχουμε για να μην είναι η ταλαιπωρία μας μεγαλύτερη από τη χαρά που θα μας δώσει το event.

● Διοργανώνουμε τις προβολές για να υπενθυμίσουμε στους σαμιώτες πως η Γάγκου είναι παρούσα, και στους μη σαμιώτες πως ακόμα και μέσα στην πόλη μπορούν να βρουν πανέμορφες γωνιές. Θα νιώσουμε πως πετύχαμε στην προσπάθεια που κάνουμε, αν στην πορεία αποδειχθεί πως ο κόσμος εμπιστεύεται πάλι τη Γάγκου, τη σημαντικότερη και ομορφότερη παραλία της πόλης.

● Σεβαστείτε τους ηλικιωμένους: Κοντά στο χώρο προβολής θα υπάρχουν καρέκλες. Όσους από εσάς δε σας πήραν τα χρόνια, προτιμήστε τις ξαπλώστρες, τα βότσαλα και τη θάλασσα για να δείτε τις ταινίες. Αφήστε τις καρέκλες για τους μεγαλύτερους σε ηλικία.

● Ανεβάζετε στα social media φωτογραφίες και videos με #gaggou. Για να μην ψάχνουμε από δω κι από κει για να βρούμε το φωτογραφικό υλικό.

● Πάρτε μαγιό – Βρείτε στρώματα θαλάσσης. 

● Ο καιρός θα είναι μια χαρά: Ξαστεριά, θερμοκρασία το βράδυ στους 25-28 βαθμούς Κελσίου. Αυτό σημαίνει πως τις ταινίες μπορείτε να τις παρακολουθήσετε από τις ξαπλώστρες και τις καρέκλες που θα διατίθενται. Μπορείτε όμως να τις παρακολουθήσετε και με μαγιό, πάνω σε στρώμα θαλάσσης. Να το αγκυροβολήσετε. Αν δεν το δέσετε, κλείσουν τα ματάκια σας και σας έρθει τσίκνα, θα έχετε φτάσει στην ταβέρνα στις Μαούνες.

Παραλία Γάγγου, μέσα δεκαετίας '60 (Φωτό: Ελένη Θεοχάρη-Μαχαίρα)


Πρόγραμμα προβολών ταινιών


10/9 If Bale Street could talk
\https://www.youtube.com/watch?v=mXGUsBq3SCc

11/9 Black Swan
https://www.youtube.com/watch?v=5jaI1XOB-bs

12/9 Across the Universe
https://www.youtube.com/watch?v=spf7RULGNOU

13/9 The Shape of Water
https://www.youtube.com/watch?v=tui_CFbXGTE

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required