30 Οκτ 2021

3ήμερη επίσκεψη περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη στη Σάμο

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, με αφορμή την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Σάμο, πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στο νησί από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου.

Αμέσως μετά την άφιξή του επισκέφθηκε τα έργα καθαρισμού χειμάρρων στο Ηραίο ενώ στην συνέχεια πραγματοποίησε σύσκεψη με τις τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε. Σάμου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των έργων στον νομό Σάμου.





Ο περιφερειάρχης επισκέφτηκε τις κοινότητες Λέκκα και Πλάτανο, συνομίλησε και άκουσε τα ζητήματα που απασχολούν τα κοινοτικά συμβούλια και τους κατοίκους, οι οποίοι με ευχαρίστηση επεσήμαναν ότι πρώτη φορά περιφερειάρχης τίμησε με την παρουσία του τα χωριά τους.






Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο κ. Μουτζούρης επισκέφτηκε τον Άγιο Χαράλαμπο στην πόλη της Σάμου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του ναού. Επιπλέον, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Λυμπέρη στο κτίριο της Π.Ε. Σάμου, το Κοινοτικό Συμβούλιο Μεσογείων και Μυτιληνιών, ενώ λίγο πριν την αναχώρηση του επισκέφτηκε τον οικισμό του Άνω Βαθέος μαζί με ομάδα αντιπεριφερειαρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required