14 Οκτ 2021

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Σάμου - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Σάμου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα ακόλουθα:

1.- Ενημέρωση για το έργο του Βιολογικού καθαρισμού «Κάμπου Μαραθοκάμπου» - Εξελίξεις και πρόταση της κατασκευάστριας εταιρείας για εξωδικαστικό συμβιβασμό.  [Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος]. 

2.- Αποδοχή ποσού και 7η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού, Τεχνικού Προγράμματος και Προγράμματος Δράσης 2021.  [Εισηγητής η Οικονομική Υπηρεσία]. 

3.- Έγκριση δαπάνης πληρωμής τελών κυκλοφορίας Μηχανημάτων ΄Εργων του Δήμου Δυτικής Σάμου. [Εισηγητής η Οικονομική Υπηρεσία]. 

4.- Επί αιτήσεως νέας παροχής ύδρευσης εκτός οικισμού Καρλοβάσου στη θέση «Αγίας Αικατερίνης» κτηματικής περιφέρειας Καρλοβάσου. [Εισηγητής η Τεχνική Υπηρεσία]. 

5.- Επί αιτήσεων νέων παροχών ύδρευσης εκτός οικισμού Καρλοβάσου στη θέση «Πέρα Κάμπος» κτηματικής περιφέρειας Καρλοβάσου. [Εισηγητής η Τεχνική Υπηρεσία]. 

6.- Εκταφές – δημοσία δαπάνη.[Εισηγητής η Οικονομική Υπηρεσία]. 

7.- Κατανομή της Γ΄ Δόσης (ΚΑΠ) 2021 στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Δυτικής Σάμου για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών Σχολικών μονάδων Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας εκπαίδευσης. [Εισηγητής ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας]. 

8.- Αποδοχή και κατανομή ποσού από τους ΚΑΠ έτους 2021 για την επισκευή και συντήρηση Σχολικών κτιρίων του Δήμου Δυτικής Σάμου. [Εισηγητής ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας]. 

9.- Συζήτηση και λήψη απόφασης, περί των τρόπων επίλυσης του υδροδοτικού προβλήματος της Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων και των οικισμών Σουρρήδων και Σακουλέικων. [Εισηγητής η Τεχνική Υπηρεσία]. 

10.- Ονοματοδοσία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Δήμου Δυτικής Σάμου. [Εισηγητής η Πρόεδρος του Δ.Σ.] 

11.- Πανεπιστήμιο Αιγαίου προβλήματα – προοπτική.  [Εισηγητής ο δημοτικός σύμβουλος κ.Α. Πανούσος]. 

12.- Αίτημα επαγγελματιών που βρίσκονται πέριξ του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Καρλοβάσου. [Εισηγητής ο δημοτικός σύμβουλος κ.Α. Πανούσος].


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required