31 Οκτ 2021

Τελικά αποτελέσματα εσωκομματικών εκλογών Ν.Δ. - Όλοι οι εκλεγέντες σε Δ.Ε.Ε.Π. και ΔΗΜ.ΤΟ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα τελικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών που διεξήχθησαν την προηγούμρνη Κυριακή, 24 Οκτωβρίου. Μία εβδομάδα αργότερα και η απόφαση του κόμματος ήταν να δοθούν τα ονόματα των εκλεγέντων κατά τη σειρά των σταυρών προτίμησης χωρίς όμως να αναφέρεται ο ακριβής αριθμός των ψήφων. Όσον αφορά το νομό Σάμου έχουμε τα εξής αποτελέσματα.

Τελικός πίνακας ανάδειξης του Προέδρου και των μελών της Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου κατά τη σειρά των σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Εκλέγονται και τα επτά μέλη.


Τελικός πίνακας ανάδειξης του Προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Σάμου κατά τη σειρά των σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Για την ανάδειξη των εκλόγιμων λαμβάνεται υπόψη η ποσόστωση των δύο φύλων που εφαρμόζεται στην εκλογή, με βάση τη σχετική εγκύκλιο του κόμματος.



Τελικός πίνακας ανάδειξης του Προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Δυτικής Σάμου κατά τη σειρά των σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Για την ανάδειξη των εκλόγιμων λαμβάνεται υπόψη η ποσόστωση των δύο φύλων που εφαρμόζεται στην εκλογή, με βάση τη σχετική εγκύκλιο του κόμματος.



Τελικός πίνακας ανάδειξης του Προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Ικαρίας κατά τη σειρά των σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Εκλέγονται και τα επτά μέλη.



Τελικός πίνακας ανάδειξης του Προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ Φούρνων κατά τη σειρά των σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Εκλέγονται και τα επτά μέλη


Τελικός πίνακας ανάδειξης των Συνέδρων κατά τη σειρά των σταυρών προτίμησης που έλαβαν. Για την ανάδειξη των εκλόγιμων λαμβάνεται υπόψη η ποσόστωση των δύο φύλων που εφαρμόζεται στην εκλογή, με βάση τη σχετική εγκύκλιο του κόμματος.


Ο Πρόεδρος της ΕΦ.Ε.Ε.Π. Σάμου
Κωνσταντίνος Κούρταλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required