8 Οκτ 2021

Ενισχύστε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου και μέσα από την ιστοσελίδα του - www.samoswelfare.gr

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου έχει ως βασικό του σκοπό την κοινωνική προστασία και την κάλυψη βασικών αναγκών οικονομικά αδύναμων πολιτών, μόνιμων κάτοικων του νησιού, με τη διάθεση προϊόντων πρώτης ανάγκης.

Μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και με την ενεργό συμμετοχή και ευαισθησία επιχειρήσεων, εθελοντικών συλλόγων αλλά και ιδιωτικών πρωτοβουλιών, ωφελούνται 324 νοικοκυριά από όλο το νησί της Σάμου, που βρίσκονται σε καταστάσεις φτώχειας ή απειλούνται από αυτή.

Στην προσπάθεια αυτή να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, με την υποστήριξη του Δήμου Ανατολικής Σάμου προχώρησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας www.samoswelfare.gr, με σκοπό τη συγκέντρωση δωρεών. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση.


«Ευελπιστούμε να σταθείτε συμπαραστάτες για την ενίσχυση και προώθηση της προσπάθειας αυτής.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να επισημάνουμε τη σπουδαιότητα της προσφοράς σας για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα αναγκαία για διάθεση προϊόντα, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε», αναφέρει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required