15 Νοε 2021

1.000 ευρώ αμοιβή για δίποδο κτήνος

1.000 ευρώ αμοιβή προσφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου. Το ποσό θα διατεθεί σε όποιον γνωρίζει πληροφορίες για την θανάτωση ενός σκύλου στην περιοχή του Ηραίου. Το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Όλοι μας είμαστε σοκαρισμένοι και αγανακτισμένοι. Μάθαμε για ένα φρικτό έγκλημα, που ξεπερνάει κάθε όριο: κάποιος κρέμασε σκύλο στην γέφυρα του Ηραίου. Δεν είναι ανάγκη να είσαι φιλόζωος για να καταδικάσεις αυτήν την τρομακτική δολοφονία.

Ποιος, ποιος, ποιος;

Κάνουμε έκκληση σε όλους σας: ψάξετε, μιλήστε, ενημερώστε. Όποιος γνωρίζει έστω το παραμικρό, να έρθει σε επαφή με την Αστυνομία ή με το Φιλοζωικό Σωματείο. Όλα είναι σημαντικά: ποιος είδε ένα τέτοιο σκυλί, ακόμα αν ήταν και σε άλλη περιοχή; Ο άτυχος σκύλος είναι αρκετά χαρακτηριστικός, τον θυμάσαι εύκολα. Πότε και που είδατε το σκυλί στο Ηραίον, έκανε παρέα με κάποιον; Παρατηρήσατε παράξενους θορύβους ή κινήσεις γύρω από την γέφυρα; Είδατε κάποιον να κρατάει ένα σκύλο σε σκοινί;

Πρέπει να βρεθεί ο δολοφόνος, το επόμενο θύμα του άρρωστου μυαλού μπορεί να μην είναι ζώο…

Βοηθήστε – μιλήστε, ξεπεράστε τους φόβους σας, την περίφημη ομερτά. Ας νικήσει η ευθύνη και ανθρωπιά όλους τους δισταγμούς. 

Το Σωματείο μας προσφέρει αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον βοηθήσει με πληροφορίες στην σύλληψη του δράστη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required