16 Νοε 2021

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου - 24 ώρες χωρίς καταστήματα εστίασης & ψυχαγωγίας - Συμμετέχει και η Σάμος

Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου καλεί όλους τους επιχειρηματίες της εστίασης της πόλης και όλου του νησιού, την Τρίτη, 16 του μήνα στην πλατεία Πυθαγόρα στις 11 το πρωί.


Στην ανακοίνωση-κάλεσμα, ο σύλλογος αναφέρει: «Σφραγίζουμε τις επιχειρήσεις μας για 24 ώρες για ολόκληρη την ημέρα και διαμαρτυρόμαστε για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που μας οδηγεί ουσιαστικά σε άτυπη καραντίνα και πλέον το στοίχημά μας για τον χειμώνα δεν είναι μόνο η επιβίωση μας αλλά και η ίδια μας η ύπαρξη. Αιτήματά μας: 


*Αναπροσαρμογή των προστίμων και μετατόπισή τους και στον παραβάτη. * Μεταβολή επιστρεπτέας προκαταβολής σε ΜΗ επιστρεπτέα. * Συμμετοχή στην λήψη αποφάσεων με συμμετοχή στις αρμόδιες επιτροπές. * Επιδότηση ενεργειακού κόστους και ενοικίου. * Επιδότηση εργοδοτικών εισφορών ή αναστολή των συμβάσεων εργασίας. * Απαλλαγή από την καταβολή δημοτικών τελών. * Μείωση του ΦΠΑ στο 6%. * Συνέχιση της επιδότησης των δόσεων δανείων. * Νέες χρηματοδοτήσεις ανάλογες εκείνων του 2020 και των αρχών του 2021. 

Εκ του ΔΣ εστίασης της πόλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required