29 Νοε 2021

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην 8η Athens International Tourism & Culture Εxpo 2021

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, μαζί με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, συμμετείχε στην 8η Athens International Tourism & Culture Εxpo 2021, (www.aite.gr), που διεξήχθη στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο, από 25-27 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Αττικής, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε) και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

H έκθεση είχε φέτος αφιερωματικό χαρακτήρα, επ' αφορμή του εορτασμού των 200 χρόνων από το 1821, με βασικό πυρήνα της το σύνθημα: «Η κληρονομιά της ιστορίας μας όχημα για τη διεθνή προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού και του Τουρισμού» και στοχεύει για μια ακόμη χρονιά, στην προώθηση του εισερχόμενου τουρισμού.



Στο πλαίσιο της Έκθεσης διοργανώθηκε, επίσης, διεθνές συνέδριο στοχευμένο στην προβολή του ελληνικού τουρισμού, με έμφαση στον πολιτιστικό τουρισμό, με ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τίτλο «Η αρχαιολογική και πολιτιστική κληρονομιά μας ως πόλος έλξης του Διεθνούς Τουρισμού».

Παράλληλα, διοργανώθηκαν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, όπως πολιτιστικά δρώμενα, αφιέρωμα στην Αρχαία Ελληνική γαστρονομία κ.ά.

Καθημερινά πραγματήθοποιηκαν πολλές B2B συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού από Ευρώπη, Αμερική και Ρωσία όπου παρουσιάστηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών μας.

Το Δήμο Ανατολικής Σάμου εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος κ. Δέσπονα Κάιλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required