18 Νοε 2021

Ξεκινά η αποκατάσταση του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κοκκαρίου

Με το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κοκκαρίου ξεκινά η πλήρης αποκατάσταση και η στατική αναβάθμιση, προοδευτικά με την ολοκλήρωση των μελετών, των σχολείων που υπέστησαν ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό.
 
Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου προχωρά στη δημοπράτηση του έργου: «Στατική Ενίσχυση σχολικού συγκροτήματος Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κοκκαρίου» με τη στατική αναβάθμιση του Σχολικού Συγκροτήματος Κοκκαρίου σε κατηγορία Β1, ύψους 256.565,33€.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω της επιχορήγησης ΟΤΑ για «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας».

Στόχος είναι να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές που προκλήθηκαν από το σεισμό, να ξεπεραστούν τα προβλήματα λειτουργικότητας των σχολείων και να εξασφαλιστεί η προσβασιμότητά τους σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ημερομηνία λήξης και προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η ημέρα Τρίτη, 30/11/2021 και ώρα 10.00 Σχετικός Σύνδεσμος: Διακήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required