7 Νοε 2021

Στη μνήμη του Κώστα Καραμηνά - Δήλωση Θαλασσινού Θαλασσινού

Με αφορμή το 40ήμερο μνημόσυνο (τελέσθηκε την Κυριακή, 31 Οκτωβρίου), για τον ιατρό, τ. βουλευτή Σάμου και δήμαρχο Βαθέος, Κώστα Καραμηνά, ο δικηγόρος, τ. βουλευτής και νομάρχης Σάμου, κ. Θαλλασινός Θαλλασινός, προέβη στην παρακάτω δήλωση.

«Πριν 40 μέρες με μεγάλη θλίψη και συντριβή ψυχής, τα νησιά μας, η Σάμος η Ικαρία και οι Φούρνοι, αποχαιρετίσαμε τον Κώστα Καραμηνά, ένα σπουδαίο άνθρωπο, ένα έντιμο πολιτικό που υπηρέτησε τον τόπο μας άοκνα, με αγάπη, πάθος, ήθος, αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια και σεμνότητα, χαρακτηριστικά που διέκριναν κάθε πτυχή της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής του και με πίστη σε αυτές τις αξίες χάραξε τη δημόσια πορεία του και δημιούργησε την υπέροχη υπέροχη οικογένειά του.

Με την ίδια σεμνότητα, ήθος, αξιοπρέπεια, μαχητικότητα και εργατικότητα υπηρέτησε πιστά τις ιδέες του, την παράταξή μας ΝΔ και την Πατρίδα μας.

Ο Κώστας Καραμηνάς, με τους πολύχρονους αγώνες του, τις τεκμηριωμένες διεκδικήσεις του για τα νησιά μας και την επάξια εκπροσώπησή τους στο Κοινοβούλιο, επιτέλεσε πολύ σημαντικό έργο και σφράγισε την θετική αναπτυξιακή πορεία τους.

Φίλε Κώστα θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που μας ένωσε στη ζωή κοινή πολιτική πορεία και, αισθάνομαι μεγάλη τιμή που αγωνιστήκαμε μαζί, με ειλικρινή αγάπη, αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση.

Ο τόπος μας που τόσο αγαπούσες, μαζί με την οικογένειά σου θρηνούμε για τον πρόωρο και άδικο χαμό σου, όμως ζεις και θα ζεις πάντα στις καρδιές όλων μας.

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required