29 Νοε 2021

Δήλωση απερχόμενου προέδρου Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου Γιώργου Κολλάρου

«Με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας μου την 31/12/2021 ως Προέδρου του Δ.Σ. Σάμου για εννέα ολόκληρα χρόνια, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου όλους τους συναδέλφους για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, που στηρίχθηκε στην ειλικρίνεια, στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στο κοινό όραμα για την περαιτέρω ενίσχυση της απονομής της δικαιοσύνης και την αναβάθμιση του Δικηγορικού κλάδου.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργήσαμε με αρχές, με αξίες και διαφάνεια και όλα όσα καταφέραμε τα καταφέραμε μαζί και αυτό ήταν αποτέλεσμα του σωστού προγραμματισμού, της καλής οργάνωσης, της συλλογικής προσπάθειας αλλά και της δουλειάς όλων ανεξαιρέτως των μελών του Δ.Σ. τους οποίους θερμά ευχαριστώ.
 
Ειδικότερη μνεία οφείλω όμως να κάνω για τη προσφορά του στο φίλο, συνάδελφο και Γραμματέα του Δ.Σ Σάμου Κων/νο Πασαγιάννη, τον ακούραστο εργάτη του συλλόγου που η βοήθεια του υπήρξε καταλυτική στη λειτουργία του συλλόγου και που χωρίς αυτόν πολλά δεν θα τα είχα καταφέρει. Ένα είναι σίγουρο όμως, ότι η αγάπη για το σύλλογο δεν σταματάει και θα συνεχίσω να βοηθώ και να είμαι αρωγός σε κάθε αγώνα, κάθε διεκδίκηση και κάθε δράση, άλλωστε το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν.

Η Δικαιοσύνη ψηφιοποιείται και βαδίζουμε προς την αποϋλοποιημένη δικογραφία, σε ψηφιακούς μετασχηματισμούς και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση της Δικαιοσύνης που απαιτεί ειδικές γνώσεις, γι' αυτό και βούλησή μου ήταν, όπως και αρκετών άλλων συναδέλφων, νέοι Δικηγόροι να αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου για τη μετάβασή μας σε αυτή τη μορφή απονομής της δικαιοσύνης. Δυστυχώς όμως δεν υπήρξε ενδιαφέρον με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Τέλος θέλω να ευχηθώ στον νέο Πρόεδρο και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα αναλάβουν από 1/1/2022 τις τύχες του συλλόγου, καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο τους. Καλώ το νέο Δ.Σ. αλλά και όλους τους συναδέλφους να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να συνεργαζόμαστε προς τον κοινό στόχο που είναι η δυναμική παρουσία του Σαμιώτη Δικηγόρου στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα, στην απονομή της Δικαιοσύνης και στην εύρυθμη λειτουργία της, με σύμπνοια, υπευθυνότητα, συνέπεια, σταθερότητα και με μόνο γνώμονα το συλλογικό μας συμφέρον. Ο Δικηγορικός κλάδος οφείλει και πρέπει να είναι παρών σε όλες τις εξελίξεις και να συναποφασίζει με την Πολιτεία για το μέλλον του τόπου.

Σάμος 29/11/2021

ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required