6 Δεκ 2021

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ - Αναλυτικά αποτελέσματα από τα 4 εκλογικά τμήματα Σάμου

Με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΚΙΝΑΛ σχολιάζει την εκλογική διαδικασία και την υψηλή συμμετοχή ψηφοφόρων σε αυτή. «Με μεγάλη συμμετοχή 687 συμπολιτών μας και αύξηση 40% της συμμετοχής, σε σχέση με το 2017, όπου είχαν προσέλθει 492 ψηφοφόροι, ολοκληρώθηκε η διαδικασία του πρώτου γύρου για την εκλογή του νέου Προέδρου του Κινήματος στη Σάμο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που επιτέλεσαν εθελοντικά και στην εντέλεια τα καθήκοντα τους και ολοκλήρωσαν την ψηφοφορία με απόλυτη επιτυχία. Κυρίως όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 687 συμπολίτες μας που συμμετείχαν σε αυτή την γιορτή της Δημοκρατίας, με πλήρη τήρηση των υγειονομικών μέτρων, δίνοντας την προοπτική να μεγαλώσει ξανά η παράταξη μας και να αποτελέσει τον ισχυρό πυλώνα της Προόδου και της Δημοκρατίας στη Ελλάδα. 

Όσον αφορά τη Σάμο, την ερχόμενη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάδειξης του νέου Προέδρου του Κινήματος στα ίδια εκλογικά τμήματα και δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι προσήλθαν στον πρώτο γύρο της 5ης Δεκεμβρίου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required