13 Δεκ 2021

Για το αποτέλεσμα ανάδειξης νέου Προέδρου στο ΚΙΝΑΛ

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου, και στη Σάμο, η διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου του Κινήματος με την συμμετοχή 520 ψηφοφόρων (75% προσέλευση σε σχέση με την πρώτη Κυριακή, 5/12). Ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του ΚΙΝΑΛ, αναφέρει:
 
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που εθελοντικά συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των προβλεπόμενων διαδικασιών. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που προσήλθαν στις κάλπες, παρά τις καιρικές συνθήκες, ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. 

Θέλουμε να συγχαρούμε τον νέο Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του καθώς και τους Γιώργο Παπανδρέου, Ανδρέα Λοβέρδο, Παύλο Χρηστίδη, Χάρη Καστανίδη και Παύλο Γερουλάνο που συνέβαλαν στη μεγέθυνση αυτής της διαδικασίας. Η επόμενη μέρα έχει ως θεμέλια την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για Ενότητα, Προοδευτική Ταυτότητα και Αυτόνομη πορεία καθώς και την συμμετοχή 270.000 συμπολιτών μας ώστε να δώσουμε τις μεγάλες μάχες, μαζί και δίπλα, με την κοινωνία για την Παράταξη και την Πατρίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required