10 Δεκ 2021

Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας «Άλκη Ζέη» - Διήμερη Εικαστική Δράση με την ζωγράφο Μαρία Ν. Σεβαστάκη

Το Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας «Άλκη Ζέη» της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, σας προσκαλεί στην εικαστική δράση «ΕΥ-ΠΟ». Η δραστηριότητα, σχεδιασμένη για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, έχει ως στόχο μέσα από την εικαστική δημιουργία να μεταφέρει το μήνυμα ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι χαράς, λύπης, αυτογνωσίας, μάθησης, συνεργασίας και ομόνοιας.

Με έμπνευση από το πολύ-μεταφρασμένο βιβλίο “Το Καπλάνι της Βιτρίνας”, τα παιδιά μέσω της επαφής και χρήσης εικαστικών υλικών καλούνται να ενεργοποιήσουν την προσωπική τους φαντασία και να ζωγραφίσουν με τη ψυχή τους, υπό την καθοδήγηση της γνωστής ζωγράφου Μαρίας Ν. Σεβαστάκη.


Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/12, 10:00-14:00 και την Κυριακή 19/12, 10:00-13:00 στο χώρο του «Άλκη Ζέη», επί της λεωφόρου Μαλαγαρίου (λίγο πριν από το κτίριο Crystal).

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων

Για πληροφορίες ή εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2273181030 καθημερινά 8:00-17:00 ή μέσω email στο alkizei.arsis@gmail.com

Η συμμετοχή στην δραστηριότητα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμών και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων Covid-19


Μαρία Ν. Σεβαστάκη - Σύντομο βιογραφικό: 

Sydney Αυστραλία, 1963. 1985-1990: Σπούδασε ζωγραφική και σκηνογραφία στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας και αποφοίτησε παμψηφεί με ΑΡΙΣΤΑ 30. Έχει διακριθεί από πολλές πανελλαδικές και διεθνείς επιτροπές ως εκπρόσωπος Ελλάδας σε συμπόσια, συνέδρια και καλλιτεχνικά ερευνητικά προγράμματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει 16 ατομικές και 46 ομαδικές εκθέσεις και διαλέξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει εργαστεί στη εταιρεία swatch watch και σε θεατρικά σκηνικά στην Αθήνα. Τα έργα της βρίσκονται σε δημόσιους χώρους, μουσεία, πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μετακομίζει στην Σάμο το 1996 όπου εργάστηκε στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση 97/99 και στην πρωτοβάθμια για 15 μέρες, Σάμου. Από το 1998 ήταν εκπρόσωπος του ΕΕΤΕ στην Νομαρχία Σάμου. Από το 2002 μέχρι σήμερα διευθύνει εργαστήρια και πολιτιστικά δρώμενα, εκθέσεις (Εικαστικό παιχνίδι για όλους, Ροές (διεθνής έκθεση σύγχρονης τέχνης), BigBlue (διεθνής καλλιτεχνικής ομάδας) 2020 2021 Παγκόσμιος Εγκλεισμός Αυτο προσωπογραφίες.

Το Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού & Οικογένειας, άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2020, αποτελείται από καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης, σχολικής στήριξης, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και ενημέρωσης, δημιουργικής απασχόλησης, καθώς και σεμινάρια για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Το Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας «ΑΛΚΗ ΖΕΗ» αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και του Γραφείου της UNICEF στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required