20 Δεκ 2021

Ο Άη-Βασίλης έκανε "στάση" στον Πύργο

Την "στάση" του και στον Πύργο Σάμου έκανε ο Άη-Βασίλης το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου, για να μοιράσει δώρα στα παιδιά! Χαμογελαστά προσωπάκια και όμορφες φωνούλες γέμισαν την πλατεία του χωριού μας όπου με τη βοήθεια των γυναικών του Συλλόγου «Κυβέλη» αλλά και μαμάδων, μπαμπάδων και γιαγιάδων έφτιαξαν όμορφες μπισκοτοκατασκευές.

Χόρεψαν με τη μελωδία του τραγουδιού «Τρίγωνα κάλαντα» και όλοι μαζί κάτω από τον περήφανο πλάτανο του όμορφου χωριού μας και παρά το τσουχτερό κρύο ευχήθηκαν σε όλο τον κόσμο και στους φίλους τους «Καλά Χριστούγεννα»!






Ο Σύλλογος Γυναικών Πύργου «Η Κυβέλη» θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Ανατολικής Σάμου για τη συνδρομή του στα δώρα και τα καλούδια, καθώς και το Super Market Franchise Σκλαβενίτη στο Βαθύ για την προσφορά του.

Ολοκληρώνοντας, και με αφορμή αυτή τη δημοσίευση, μέλημα του Συλλόγου είναι να μην ξεχαστούν τα ορεινά χωριά από την πολιτεία και να ληφθούν άμεσα τα μέτρα ώστε το κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου να συνεχίσει με ασφάλεια να αποτελεί εστία πολιτιστικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required