3 Δεκ 2021

Δώρο ζωής από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Σήμερα, 03 Δεκεμβρίου 2021, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης της Σάμου, πραγματοποιήθηκε τελετή παράδοσης-παραλαβής, δυο απινιδωτών, δωρεά από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Πρόεδρο Dr Αντώνιο Αυγερινό προς τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, οι οποίοι παραδόθηκαν από την Πρόεδρο του Περιφερειακόυ Τμήματος Σάμου ΕΕΣ, κα Σίδερη παρουσία προσωπικού και εθελοντών τομέα υγείας. 

Ο ένας απινιδωτής παραδόθηκε από τον Δήμαρχο, κ. Στάντζο στους διευθυντές των σχολικών μονάδων και θα τοποθετηθεί στο σχολικό συγκρότημα των λυκείων όπου φιλοξενούνται 5 σχολεία ημερήσια και εσπερινά και ο δεύτερος απινιδωτής παραδόθηκε στο Λιμενάρχη Σάμου κ. Τσινιά προκειμένου να τοποθετηθεί στο κτίριο του Λιμεναρχείου Πυθαγορείου ώστε να είναι διαθέσιμος για χρήση σε κάθε δημότη και επισκέπτη. 

Δεδομένου ότι οι απινιδωτές σε δημόσιους χώρους σώζουν ζωές, ευχαριστούμε θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Πρόεδρο Dr Αντώνιο Αυγερινό γι΄ αυτή την πρωτοβουλία, το Λιμεναρχείο Σάμου και τους Διευθυντές των σχολείων για τη συνεργασία. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required