1 Δεκ 2021

Qué tan lejos (Πόσο πιο μακριά ακόμα;) - Η νέα προβολή από την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου

Την ταινία με τίτλο: Qué tan lejos (Πόσο πιο μακριά ακόμα;), παραγωγής Εκουαδόρ, θα προβάλλει αυτό το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου σε συνεργασία με το Προξενείο του Ισημερινού και το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας, στην αίθουσα αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, στις 21:00.

Για την είσοδο στην αίθουσα του αμφιθεάτρου απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης Covid-19 τελευταίου εξαμήνου και έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Για τους ανήλικους θεατές 4-17 χρόνων απαιτείται αρνητικό self-test. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής.

Υπόθεση

Η Εσπεράνθα, ισπανίδα τουρίστρια και η Τριστέσα, φοιτήτρια από τον Ισημερινό, γνωρίζονται σ’ ένα λεωφορείο με προορισμό την Κουένκα, όπου πηγαίνουν για διαφορετικούς λόγους. Στη διάρκεια της διαδρομής όμως, βρίσκονται ακινητοποιημένες εξ αιτίας μιας εθνικής απεργίας. Επειδή έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι, οι δυο κοπέλες αποφασίζουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με ωτοστόπ. Αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους, αλλά και να γνωρίζουν αρκετά πιο ουσιαστικά την χώρα του Ισημερινού και τους ανθρώπους της. Έτσι, ο προορισμός τους αποδεικνύεται πως βρίσκεται τελικά πολύ πιο μακριά απ’ όσο υπολόγιζαν.

Εκουαδόρ, 2006, Έγχρωμο
Σκηνοθεσία: Tania Hermida
Σενάριο: Tania Hermida
Πρωταγωνιστούν: Tania Martinez, Cecilia Vallejo, Rancho Aguirre
Διάρκεια: 92 λεπτά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required