17 Ιαν 2022

"Κέρκης" Μαραθοκάμπου - 40 διαθέσιμες θέσεις για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Η διοίκηση του "Κέρκη" Μαραθοκάμπου, ενόψει του εντός έδρας αγώνα στις 22 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00, με αντίπαλο την ΑΕΚ και λόγω του περιορισμού στην χωρητικότητα του γηπέδου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού στο 10%, ευχαριστεί τους φιλάθλους για την συμμόρφωσή τους στους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου και τους ενημερώνει ότι για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα οι 40 διαθέσιμες θέσεις θα διατεθούν ως εξής:

👉Μέχρι και την Τρίτη 18/1 δικαίωμα απόκτησης θέσεις θα έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, οι οποίοι θα πρέπει να παραλάβουν το θέση τους μέχρι και τότε.

👉Από Τετάρτη 19/1 θα απελευθερωθεί το δικαίωμα για την απόκτηση θέσεων για όλους και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως τους. Έξω από το γήπεδο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης και του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας και δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

🆘Η επικοινωνία μαζί μας για την κράτηση των θέσεων θα γίνεται μέσω μηνύματος στα επίσημα social media της ομάδας και η παραλαβή των θέσεων από το κρεοπωλείο Μάρκου και στα τηλέφωνα: 6938.322357 και 6981.917382. Ο καθένας θα μπορεί να παραλάβει μέχρι δύο εισιτήρια με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης.

Υπενθυμίζεται ότι όπως πάντα, για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming στο SamosSports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required