26 Φεβ 2022

Καθυστερήσεις στην παράδοση της εφημερίδας

Για αρκετό χρονικό διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας ολοένα αυξανόμενης καθυστέρησης παράδοσης των φύλλων της εφημερίδας στους συνδρομητές μας, εντός και εκτός Σάμου. 

Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους αναγνωστες μας ότι το «Σαμιακόν Βήμα» κυκλοφορεί κανονικά, κάθε εβδομάδα, ενώ ταυτόχρονα παραδίδεται στην ώρα του στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ ώστε να σταλεί σε κάθε συνδρομητή, προς κάθε σημείο της ηπειρωτικής χώρας. 


Δυστυχώς, παρατηρείται το φαινόμενο (συμβαίνει, σύμφωνα με την Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, σε όλες τις επαρχιακές εβδομαδιαίες εφημερίδες), να φτάνουν στα χέρια των παραληπτών με καθυστέρηση 2-3 εβδομάδων, λαμβάνοντας συγκεντρωτικά κάθε φορά 2-3 φύλλα μαζί! Μοναδικός υπαίτιος της διαμορφωθείσας κατάστασης είναι τα ΕΛΤΑ και η συνεχής υποβάθμισή τους. Παράδειγμα, η πόλη της Σάμου καθώς και η Κοινότητα Βαθέος, που εξυπηρετείται, πλέον, από έναν ταχυδρομικό διανομέα! 


Το ίδιο και περιοχές από το Νησί, Καλάμι κ.λπ. έως Κοκκάρι, Παλαιόκαστρο και Ποσειδώνειο, μία φορά την εβδομάδα. 


Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση ευελπιστώντας σε αναδιάρθρωση των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ (σύμφωνα με πληροφορίες), όχι μόνο στη Σάμο, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, ώστε να εκλείψει το φαινόμενο που δικαίως αγανακτεί τους αναγνώστες-συνδρομητές της ιστορικής εφημερίδας μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required