24 Φεβ 2022

«Ο μυστικός φύλακας» - Νέα κυκλοφορία από Σαμιώτη συγγραφέα

Ο Σωκράτης είναι ένας µελαγχολικός νέος που πολύ γρήγορα θα γνωρίσει τον θάνατο. Ο Σωκράτης όµως δεν είναι µόνος του, καθώς δίπλα του, από τη µέρα που γεννήθηκε, είχε τον δικό του φύλακα άγγελο. Πλέον κατοικεί στην Πόλη των Αγγέλων, και µαζί τους θα λάβει µέρος σε µια σειρά από αποστολές, µέχρι τη στιγµή που θα κληθεί να σώσει την παλιά του αγαπηµένη.


Και τότε, ένας µυστικός πόλεµος θα ξεκινήσει.Μια κοσµική σύγκρουση ανάµεσα σε Αγγέλους και Δαίµονες. Το έπαθλο είναι ο κόσµος, και µια αγάπη που αδικήθηκε και µένει να αποκατασταθεί.



Βιογραφικό: Ο Μανώλης Νάννος γεννήθηκε στη Σαλαµίνα και µετέπειτα µεγάλωσε στη Σάµο. Μόλις αποφοίτησε από το Λύκειο Σάµου, επέλεξε το επάγγελµα του νοσηλευτή, και πήρε την πιστοποίηση µε επιτυχία από τη νοσηλευτική σχολή Σάµου. Η δίψα του για µάθηση, η αγάπη του για τις τέχνες καθώς και η ενσυναίσθησή του για τις ευαίσθητες κατηγορίες ανθρώπων µας, ήταν ικανά για να του δώσουν ώθηση να ασχοληθεί µε τη συγγραφή. Ο Μυστικός Φύλακας, µέσα από τη φανταστική λογοτεχνία, έρχεται να αγγίξει τις ευαίσθητες πτυχές που κρύβουµε στην ψυχή µας και να µας συγκινήσει.

Περισσότερα για το βιβλίο: https://www.pigi.gr/product/mythistorima-o-mystikos-fylakas/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required