1 Μαρ 2022

1η Μαρτίου - Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο για την κλιμάκωση δράσεων

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου καλεί τους εργαζόμενους, τα ΔΣ των σωματείων, συλλόγους και φορείς του νησιού μας σε πλατιά σύσκεψη την Τρίτη, 1η Μαρτίου, και ώρα 18.00 στο Εργατικό Κέντρο με θέμα την κλιμάκωση της δράσης μας κόντρα στην ακρίβεια και τον πόλεμο.

«Η σύσκεψη έρχεται ως συνέχεια της δράσης μας όλο το προηγούμενο διάστημα και ειδικά μετά την κινητοποίηση του ΕΚΣ, σωματείων και φορέων της 25ης Φεβρουαρίου, στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ, για μέτρα προστασίας για το εισόδημα, τη δουλειά και την υγεία μας κόντρα στην ακρίβεια.

Ιδιαίτερα σε μία περίοδο που ήδη μετράμε τις αρνητικές συνέπειες από την άνοδο της τιμής του πετρελαίου και του φυσικού αέριου, ενώ ο κίνδυνος να εκτιναχτούν οι τιμές στο ρεύμα και στα καύσιμα είναι πολύ μεγάλος. Συνέπειες που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις εξελίξεις που μαίνονται στην περιοχή της Ουκρανίας μετά την απαράδεκτη εισβολή της Ρωσίας στα πλαίσια της ιμπεριαλιστικής σύγκρουσης και των ανταγωνισμών μεταξύ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και Ρωσίας, που θέτει και τη χώρα μας σε κίνδυνο που έχει γεμίσει με βάσεις του ΝΑΤΟ.».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required