8 Μαρ 2022

Αιγαιοπελαγίτικοι Σκακιστικοί Διαδικτυακοί Αγώνες - 3η θέση για τον Σκακιστικό Όμιλο Σάμου «Μέλισσος»

Με μεγάλη συμμετοχή σκακιστών από όλα τα Νησιά του Αρχιπελάγους πραγματοποιήθηκαν φέτος για πρώτη φορά οι Αιγαιοπελαγίτικοι Σκακιστικοί Αγώνες.

Έπειτα από μια μεγάλη και δύσκολη περίοδο για όλα τα σκακιστικά σωματεία, λόγω των ειδικών συνθηκών για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η πρωτοβουλία του προέδρου της ΤΕΣΑΙΓ και του Σκακιστικού Ομίλου Ικαρίας κ. Κοσμά Κέφαλου για τη διεξαγωγή αγώνων μέσω του διαδικτύου αγκαλιάστηκε θερμά από τα σκακιστικά σωματεία των Νησιών μας. Έτσι, για τις τρεις προηγούμενες Κυριακές οι σκακιστές από Ικαρία, Ρόδο, Κάρπαθο, Μυτιλήνη, Αντίπαρο και Σάμο συναντήθηκαν στην σκακιστική πλατφόρμα www.chess.com και απόλαυσαν τις παρτίδες τους.

Η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου «Μέλισσος» κατέκτησε την 3η θέση στον προσωρινό πίνακα κατάταξης ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι στους αγώνες έλαβαν μέρος μαθητές και εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο Καρλοβάσου και τη σχολική σκακιστική λέσχη Μιχαήλ Μποτβίνικ με δυο ομάδες!




Εκτενές ρεπορτάζ υπάρχει στο κυριακάτικο φύλλο της Αυγή στο της 6ης του Μάρτη (https://www.avgi.gr/athlitika/409517_kinezikos-drakos-kai-rosiki-arkoyda-sto-tromso-2014):

Οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required