17 Μαρ 2022

Μέτρα τόνωσης τουριστικής επιχειρηματικότητας - Visit Greece app

Το Visit Greece app αποτελεί ένα επιπλέον χρηστικό εργαλείο για τους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες της Ελλάδας που συμπεριλήφθηκε στη διαδικτυακή φαρέτρα του ΕΟΤ το Μάιο του 2020.

Ο χρήστης που κατεβάζει την εφαρμογή του Visit Greece έχει τη δυνατότητα όπου και αν βρίσκεται να μπορεί γρήγορα και εύκολα να αντλήσει ταξιδιωτικές πληροφορίες για τους τουριστικούς προορισμούς και τις εμπειρίες που να μπορεί να βιώσει σε καθένα από αυτούς, να βρει και να κλείσει προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια, να αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια για επισκέψεις σε μουσεία και χώρους πολιτισμού, να βρει πληροφορίες για διαμονή, εστίαση και νυχτερινή διασκέδαση και πληθώρα άλλωνδραστηριοτήτων που μπορούν να απολαύσουν σε όλη την επικράτεια.

Με γνώμονα την προστασία και την ασφάλειά του κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά, μέσω ενός διαδραστικού chatbot, ο ταξιδιώτηςλαμβάνει άμεσα απαντήσεις σε ερωτήματά σχετικά με τον Covid-19 και ενημερώνεται για τα πλησιέστερα νοσοκομεία αναφοράς ανά περιοχή.

Επίσης με την εγγραφή του χρήστη στην εφαρμογή, μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις (push notifications) για έκτακτες ενημερώσεις καθ’ όλο έτος. Η Εφαρμογή του Visit Greece είναι διαθέσιμη ΔΩΡΕΑΝ σε IOS και Android αντίστοιχα στο ηλεκτρονικό κατάστημα App Store και Play Store.

Ο εμπλουτισμός της εφαρμογής του Visit Greece με όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις κάθε προορισμού είναι πολύ σημαντική για την εικόνα του.

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου προσκαλεί τις τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής αρμοδιότητάς του να κάνουν αίτηση για να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή του Visit Greece στην ιστοσελίδα: https://visitgreeceapp.com/. Οι επιχειρήσεις προβάλλονται ΔΩΡΕΑΝ μέσα από την εφαρμογή του Visit Greece παρέχοντας τις βασικές παροχές τηςεπιχείρησής τους προς τους ταξιδιώτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required