13 Απρ 2022

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνους και Αγαθονήσι (Φωτό & Βίντεο)

Την Τρίτη, 12 Απριλίου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή ευθύνης της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (79 ΑΔΤΕ) «ΜΥΚΑΛΗ», όπου ενημερώθηκε για την αποστολή τους και αντάλλαξε Ευχές με το προσωπικό, με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Νικόλαο Λαμπιδώνη, επισκέφθηκε:

Το Στρατόπεδο «ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ (ΠΖ) ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗ ΙΩΑΝΝΗ» και το Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ» στην Σάμο.




Το Στρατόπεδο «ΕΦΕΔΡΟΥ ΛΟΧΙΑ (ΠΖ) ΤΣΙΜΠΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ» στην Ικαρία.

Το ΕΦ «ΦΟΥΡΝΩΝ», όπου κατά την παραμονή του στο νησί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Δήμαρχο Φούρνων Κορσέων κ. Δημήτριο Καρύδη.

Με τον Δήμαρχο Φούρνων κ. Δημήτρη Καρύδη



Το ΕΦ «ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ» και την Κανονιοφόρο (Κ/Φ) ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ που ναυλοχούσε στον λιμένα του νησιού με κινητό υγειονομικό κλιμάκιο Στρατιωτικών Ιατρών και Νοσηλευτών του προγράμματος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για τους κατοίκους των μικρών νησιών, στο πλαίσιο της δράσης «Υγειονομική Μέριμνα για όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις». Κατά την παραμονή του στο Αγαθονήσι είχε επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Δήμαρχο Αγαθονησίου κ. Ευάγγελο Κ. Κόττορο.





Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατά την επίσκεψή του ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό και τους Εθνοφύλακες Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι για το έργο που επιτελούν ως «Φρουροί του Αιγαίου» στις ακριτικές Μονάδες των νησιών.



Επιπλέον, τους συνεχάρη για τον επαγγελματισμό και το αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει και αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από το ΓΕΕΘΑ για την επαύξηση της Μαχητικής Ικανότητας και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση στην εκτέλεση του καθήκοντος και της αποστολής τους.



















Κατά την διάρκεια των επισκέψεων, τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του Covid-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required