11 Απρ 2022

«Thessaloniki Wine Show» με σαμιώτικο κρασί

Τα κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου (ΕΟΣΣ), γέμισαν με την ευωδιά και την αδιαφιλονίκητη ποιότητα γεύσης του μοσχάτου, τους καλαίσθητους χώρους της Αποθήκης Γ΄ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του «Thessaloniki Wine Show».

Πρόκειται για μια διοργάνωση με τη σφραγίδα εγκυρότητας του DipWSET Στέφανου Κόγια, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του κατόρθωσε με επιτυχία να ενώσει το δυναμικό των ελληνικών ποικιλιών, τις νέες τάσεις στην οινοποίηση, τους διαφορετικούς τρόπους απόλαυσης του κρασιού, το άνοιγμα σε νέες αγορές και τη διασκέδαση.



Τα εκλεκτά ξηρά, ημίξηρα και γλυκά κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου, καθώς και όλες οι νέες κυκλοφορίες (Οι «Άθικτοι Οίνοι», τα «Αρχέγονα Εδάφη» και το άκρως ελκυστικό ροζέ ημίξηρο «Βαβέλ») συμμετείχαν σε αυτήν την ξεχωριστή, πολυδιάστατη διοργάνωση. Στην ουσία, ήταν ένα οινικό show που απευθύνθηκε στο οινόφιλο κοινό, κυρίως όμως σε προσκεκλημένους επαγγελματίες, εμπόρους, εισαγωγείς, αγοραστές, sommeliers επιλεγμένων ξενοδοχείων, εκπροσώπους εστιατορίων, wine bars, beach bars και club.



Γιώργος Κιουλάφας

Αριστερά ο Τίτος Φραντζής

Το πολυπληθές κοινό φάνηκε να μαγεύεται από τις καινούργιες ιδέες και προτάσεις του Συνεταιρισμού της Σάμου, ενώ το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε κατά τις ώρες αιχμής, στις οινογευστικές παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν από τους εκπροσώπους του ΕΟΣ Σάμου, Τίτο Φραντζή και Γιώργο Κιουλάφα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required