16 Μαΐ 2022

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία - Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου για τις εσωκομματικές εκλογές της 15ης Μαΐου

Ανακοίνωση, σχετικά με τις εσωκομματικές διαδικασίες της Κυριακής, 15 Μαΐου, που ανέδειξαν τον πρόεδρο του κόμματος καθώς και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου.

«Την Κυριακή 15 Μάη όπως από όλη την Ελλάδα, έτσι και από τη Σάμο στάλθηκε ένα ηχηρό μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα είναι το πρώτο κόμμα και με διαφορά στις βουλευτικές εκλογές που τώρα πια κανείς δεν αμφιβάλλει ότι θα διεξαχθούν αυτή τη χρονιά.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχήν τους συμπολίτες μας που με την εγγραφή τους ως νέα μέλη υπερδιπλασίασαν τον αριθμό των μελών μας και να τους καλωσορίσουμε στο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, τους παλιούς συντρόφους μας που όλο αυτό τον καιρό έδωσαν την μάχη ώστε το κόμμα μας να δυναμώσει, να γίνει πιο μαζικό, πιο σύγχρονο, πιο ριζοσπαστικό και τέλος τους συντρόφους μας στις εφορευτικές επιτροπές, που κατάφεραν η εκλογική διαδικασία της Κυριακής να ολοκληρωθεί χωρίς ψεγάδια και με απόλυτη επιτυχία.

Να ευχηθούμε καλή δύναμη στους συντρόφους του Βορείου Αιγαίου Γιάννη Μπουρνούς, βουλευτή Ν. Λέσβου, Δημήτρη Δουρή από την Ικαρία, Αναστασία Δαούση από την Μυτιλήνη και Μαρία Νικολάρα, Περιφερειακή Σύμβουλο από τη Μυτιλήνη που εκλέχθηκαν για την Κ.Ε.

Και τέλος να υποσχεθούμε ότι όλοι μαζί, παλιά και νέα μέλη θα παλέψουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στη χώρα.

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σάμου»

1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Τσίπρας: ο μόνος υποψήφιος που τρέχει ολομόναχος και βγαίνει 4ος πίσω από τον κανένα.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required