8 Μαΐ 2022

Κυριακή, 22 Μαΐου - «5ο Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη»

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και η 79 Α.Δ.Τ.Ε, διοργανώνουν το «5ο Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Ψυχαγωγικό Αθλητικό Σύλλογο «ΡΙΒΑ», το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παραρτήματος Σάμου, στο Καρλόβασι, την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, με ώρα έναρξης 10:30 π.μ από το Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου.

Οι αγώνες διοργανώνονται για να τιμήσουν τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης του 1821, Λυκούργο Λογοθέτη, αλλά και να προβάλλουν τη σημασία του αθλητισμού στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Απευθύνεται σε αθλητές αλλά και σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης, να βελτιώσουν τη σωματική και ψυχική υγεία.

Οι κατηγορίες διαδρομών συμμετεχόντων είναι οι ακόλουθες:

· 12 χλμ Ανδρών γυναικών

· 5 χλμ Ανδρών γυναικών

· 1 χλμ Μαθητές Δημοτικού

· 350 μέτρα για ΑμεΑ

Αφετηρία και τερματισμός θα είναι το Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους που θα δηλώσουν συμμετοχή, χωρίς κόστος και στο τέλος θα διανεμηθεί μετάλλιο σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και αναμνηστικό Τ-shirt.

Για την μεταφορά των συμμετεχόντων από το Βαθύ θα υπάρχει πούλμαν στην περιοχή των ΚΤΕΛ με ώρα εκκίνησης 08:45 πμ και επιστροφή μετά το πέρας των αγώνων από το χώρο του Δημοτικού Σταδίου Καρλοβάσου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο παρακάτω σύνδεσμο:
Https://bit.ly/lykourgos2022 έως και την 19η Μαΐου 2022.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required