3 Μαΐ 2022

29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής - Φωτίστηκε το «Χατζηγιάννειον» στο Καρλόβασι

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου φώτισε μπλε το νεοκλασικό κτίριο «Χατζηγιάννειον» για τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και «φωτίζοντας» ξανά την ελπίδα!

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Πρόκειται για την 42η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού.



Ο Δήμος Δυτικής Σάμου, υποστηρίζοντας το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), και συμβάλλοντας στην διάδοση του οράματος και του έργου του, φωταγώγησε το «Χατζηγιάννειον» κτίριο όπου στεγάζεται η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου στις μπλε αποχρώσεις του Make-A-Wish. 

«Ανταποκριθήκαμε με μεγάλη χαρά στο αισιόδοξο και εορταστικό κάλεσμα του Οργανισμού και το βράδυ της Παρασκευής, 29 Απριλίου, γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, δίνοντας δύναμη με τον συμβολικό αυτό τρόπο σε όλα τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες που το έχουν ανάγκη», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required