5 Μαΐ 2022

8 Μαΐου η επίσκεψη του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου στη Σάμο

Μετά τη διήμερη επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα στη Σάμο (30 Απριλίου - 1η Μαΐου), ακολουθεί η εξ αναβολής επίσκεψη του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου στη Σάμο.

Ο υφυπουργός, αρμόδιος για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, θα αφιχθεί την Κυριακή, 8 Μαΐου, και θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την επέτειοΎψωσης της Σημαίας της Επανάστασης του 1821 στο Καρλόβασι, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιου.

Σειρά επαφών και ανακοίνωση προγράμματος στήριξης για την ενίσχυση του Τουρισμού

Ο κ. Τριαντόπουλος θα συμμετάσχει σε συσκέψεις για ενημέρωση σχετικά με τα θέματα του σεισμού και την πορεία της αποκατάστασης. 

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ. Τριαντόπουλος με τον βουλευτή Σάμου κ. Στεφανάδη κατά τη διάρκεια επίσκεψής του μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει. Στις 11:25 π.μ. της Κυριακής, θα αφιχθεί στο Αεροδρόμιο Σάμου. Θα αναχωρήσει άμεσα για το Καρλόβασι. Εκεί θα παραστεί στην τελετή εορτασμού και εν συνεχεία στο Δημαρχείο Δυτικής Σάμου όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου, κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη, με θεσμικούς παράγοντες και με φορείς. Στη διάρκεια της σύσκεψης αναμένεται να ανακοινώσει και το πρόγραμμα στήριξης που έχει καταρτίστει ειδικά για τη Σάμο και αφορά στην ενίσχυση του Τουρισμού. Είχε γίνει αναφορά από τον υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα.

Επόμενος σταθμός επίσκεψη η πόλη της Σάμου όπου θα επιθεωρήσει, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, τα έργα αποκατάστασης των ζημιών από τον σεισμό στον Λιμένα Βαθέος.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Πυθαγόρειο, όπου στο Δημοτικό Μέγαρο Πυθαγορείου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με αντικείμενο την επόμενη μέρα για τη Σάμο.

Τέλος, το απόγευμα της Κυριακής θα μεταβεί στο αεροδρόμιο και θα αναχωρήσει για την Αθήνα με την τελευταία αεροπορική πτήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required