28 Μαΐ 2022

Ανησυχία για την επικινδυνότητα του επαρχιακού δρόμου Μυτιληνιών - Βαθέος, μέσω Ζερβού

Φωτό: "Σαμιακόν Βήμα" - Μιχ. Παπαδημητρίου
Υπόμνημα διαμαρτυρίας από τον Σύλλογο Γυναικών Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου (μέλος ΟΓΕ), την Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου, το Σωματείο Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία, Τουριστικά γραφεία και επισιτιστικά επαγγέλματα Σάμου και τον Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Σάμου σχετικά με την επικινδυνότητα του δρόμου που οδηγεί από το Βαθύ στους Μυτιληνιούς μέσω της περιοχής Ζερβού όπου έχει κατασκευαστεί η Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή. Στο υπόμνημα αναφέρουν τα εξής:

«Ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου (μέλος ΟΓΕ), η Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου, το Σωματείο Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία, Τουριστικά γραφεία και επισιτιστικά επαγγέλματα Σάμου και ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Σάμου απευθύνεται στον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, στον πρόεδρο και στο περιφερειακό συμβούλιο, στον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, στον δήμαρχο, στον πρόεδρο και στο συμβούλιο του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Εκφράζουμε την μεγάλη ανησυχία των κατοίκων των Μυτιληνιών καθώς και όλων όσoι χρησιμοποιούν τον επαρχιακό δρόμο Μυτιληνιών – Βαθύ, μέσω Ζερβού, για την επικινδυνότητα του δρόμου που έχει επιδεινωθεί από την μεταφορά μπαζών και υλικών για την κατασκευή της απάνθρωπης φυλακής του ΚΥΤ για τους πρόσφυγες – μετανάστες.

Θεωρούμε απαράδεκτο, να διατίθενται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για κέντρα φυλακές ξεριζωμένων ανθρώπων και να μην δίνεται «δεκάρα» για την οδική ασφάλεια όλων όσοι χρησιμοποιούν αυτόν τον επαρχιακό δρόμο και την καταστροφή των αυτοκινήτων τους.

Αναλαμβάνουν τεράστιες ευθύνες, η Περιφερειακή και η δημοτική αρχή και όσοι δηλώνουν πως δεν έχουν λόγο για τα τοπικά προβλήματα, γιατί γνωρίζουν ότι ο δρόμος είναι γεμάτος με τεράστιες λακκούβες που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή μας. Είναι θέμα χρόνου να έχουμε σοβαρό δυστύχημα.

Ζητάμε την άμεση ανακατασκευή του οδοστρώματος, χωρίς καθυστερήσεις και υπεκφυγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required