18 Μαΐ 2022

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Ικαρία με τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ διοργανώνει σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Albatros Trips 3ήμερη εκδρομή στην Ικαρία, το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, Σάββατο 11 με Δευτέρα 13 Ιουνίου.

Αναχώρηση από το Βαθύ (Μαλαγάρι) το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 στις 17:10 με το Blue Star Myconos και άφιξη στην Ικαρία στις 19:20. 

Διαμονή δύο βράδια στο ξενοδοχείο Αθέρας (στον Εύδηλο), με πρωινό. Επισκέψεις και ξεναγήσεις στο Καραβόσταμο, τον Εύδηλο, το Γιαλισκάρι, τον Αρμενιστή, την παραλία Να, την Παναγία Θεοκτίστη και το Χριστό Ραχών.


Προαιρετικά όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να συμμετάσχουν σε μεγάλο Ικαριώτικο γλέντι με την ορχήστρα ‘Χοροσταλίτες’ (δε συμπεριλαμβάνεται στη τιμή).

Αναχώρηση επιστροφής από τον Εύδηλο Ικαρίας τη Δευτέρα 13/6 στις 14:30 με το Blue Star Myconos και άφιξη στο Καρλόβασι στις 15:40 για επιστροφή στο Βαθύ με το λεωφορείο μας.

Τιμή κατά άτομο 130 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο. Στην τιμή περιλαμβάνονται, εισιτήρια πλοίου, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο ‘Αθέρας’ στον Εύδηλο, οι μετακινήσεις στις εκδρομές με δικό μας λεωφορείο από τη Σάμο και ταξιδιωτική ασφάλιση.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945.448797 και 6975.576584 ή με μήνυμα στη σελίδα του ΧΟΡ.Ο.Σ. στο Facebook: Χορευτικός Όμιλος Σάμου/ΧΟΡ.Ο.Σ.

Μη χάσετε την ευκαιρία για τρίημερη εξόρμηση στη γειτονική μας Ικαρία, με την υπογραφή του ταξιδιωτικού γραφείου Albatros Trips, παρέα με τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required