20 Μαΐ 2022

Σε εξέλιξη η επίσκεψη Στυλιανίδη

Χ. Στεφανάδης - Χ. Στυλιανίδης (Φωτό: «Σαμιακόν Βήμα»)
Από νωρίς το πρωί, σήμερα Παρασκευή, 20 Μαΐου, επισκέπτεται τη Σάμο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Στυλιανίδης. Συνοδεύεται από τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου, αντιστράτηγο ε.α. Π.Σ. κ. Βασίλειο Παπαγεωργίου και τον βουλευτή Σάμου, καθηγητή Καρδιολογίας, κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη.

Βρέθηκε αρχικά στο Ηραίον όπου γίνονται καθαρισμοί στην περιοχή και στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Δήμο Δυτικής Σάμου. Στη συνέχεια ενημερώθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου και σε σύσκεψη που ακολούθησε στον Δήμο Ανατολικής Σάμου, είχαμε την παράδοση 2 πυροσβεστικών οχημάτων, προσφορά από τον αδελφοποιημένο Δήμο Sindelfingen της Γερμανίας.

Μετά την επαφή που θα έχει με τον μητροπολιτη Σάμου κ. Ευσέβιος θα συνεχίσει τις επισκέψεις του με επόμενο σταθμό την Κω. Λίγο πριν τις 13:00 επισκέφθηκε το γραφείο του βουλευτή στην πόλη της Σάμου όπου είχε σύντομη συνομιλία με τον κ. Στεφανάδη, τον πρόεδρο της Κοινότητας Σαμίων κ. Δημήτρη Βογιατζή και το προσωπικό του γραφείου, τις κυρίες Μαρια Καμπούρη και Μυρσίνη Ζαβουδάκη. Παλιός γνώριμος της Σάμου, ο κ. Στυλιανίδης, όπως μας εξομολογήθηκε, την έχει επισκεφθεί 12 φορές σε διαφορετικές χρονικές περιόδους κατά το παρελθόν.

Ο υπουργός με τον πρόεδρο της Κοινότητας Σαμίων κ. Δ. Βογιατζή (Φωτό: «Σαμιακόν Βήμα»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required