16 Μαΐ 2022

Δήλωση Α. Μιχαηλίδη για την εσωκομματική εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δήλωση, με την ολοκλήρωση της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, από τον βουλευτή Χίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη.

«Χαιρετίζω τη χθεσινή εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου και μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Στο νησί μας υπερδιπλασιάσαμε τον αριθμό εκείνων που συμμετείχαν στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία, όπως ακριβώς συνέβη και στην υπόλοιπη Ελλάδα. 

Θεωρώ δε υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω όλους τους συντρόφους και όλες τις συντρόφισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους, ως υποψήφιο για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματός μας. Ιδιαίτερα τα γειτονικά μας νησιά τη Σάμο και τη Λέσβο, ασχέτως του γεγονότος ότι με τις υπάρχουσες ποσοστώσεις αδικήθηκε το νησί μας. Επίσης οφείλω να συγχαρώ τα Μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών και όλους και όλες που εργάστηκαν για την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Συγχαίρω τέλος όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη της Κεντρικής μας Επιτροπής και τους εύχομαι καλούς αγώνες, για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης και τη συγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής, δημοκρατικής αριστερής πλειοψηφίας για τη νέα διακυβέρνηση της χώρας.

Α. Μιχαηλίδης
Βουλευτής Χίου
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required