23 Μαΐ 2022

Εκδήλωση στους Φούρνους για τον τουρισμό και το μέλλον του νησιού

Χ. Στεφανάδης - Β. Πανουράκης
Εκδήλωση για τον τουρισμό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 22 Μαΐου, στους Φούρνους. Ο βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, δήλωσε από το ακριτικό μας νησί: «Το μαγικό νησί των κουρσάρων παλιά και των μοναδικών εργατών της θάλασσας σήμερα.


Σε μια εξαιρετική εκδήλωση για τον τουρισμό και το μέλλον του νησιού, με πρωτοβουλία ενός εξαιρετικού δημάρχου Φούρνων, του κ. Δημήτρη Καρύδη. Το μέλλον του τουρισμού για το ακριτικό και ηρωικό νησί μας είναι ευοίωνο!».

Αριστερά ο δήμαρχος Φούρνων κ. Δ. Καρύδης με τον βουλευτή Σάμου κ. Χ. Στεφανάδη

Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης, η θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Άννη Ανδρεάδου, ο έπαρχος Ικαρίας κ. Παναγιώτης Γενούζος, ο δήμαρχος Ικαρίας κ. Νίκος Καλαμπόγιας, η πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου, κ. Μαρία Κονδύλη-Πανουράκη, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ικαρίας κ. Θεόδωρος Ανδριώτης, ο διευθυντή της Hellenic Seaways κ. Διονύσης Θεοδωράτος, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Dodekanisos Seaways κ. Χρήστος Σπανός καθώς και θεσμικοί - τοπικοί παράγοντες και πολλοί κάτοικοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required