29 Μαΐ 2022

Γιάννης Κιράνης - Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Συμβολαιογράφων

Στις πρόσφατες εκλογές του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Συμβολαιογράφων, διακρίθηκε για πολλοστή φορά ο κ. Γιάννης Κιράνης. Οι εκλογές του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Συμβολαιογράφων, που αριθμεί περί τα 2.000 μέλη, διεξήχθησαν στην Αθήνα την Κυριακή, 15 Μαΐου.

Στα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας είδαμε για ακόμη μία φορά να φιγουράρει το όνομα του συμπατριώτη μας, συνταξιούχου συμβολαιογράφου, κ. Γιάννη Κιράνη. Τα μέλη του συλλόγου εκτιμώντας την πολυετή προσφορά του τον τίμησαν για πολλοστή φορά με την ψήφο τους αναδεικνύοντάς τον 3ο από τους υποψηφίους ολόκληρης της χώρας.

Ο κ. Κιράνης θα βρίσκεται στη θέση του Αντιπροέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Συμβολαιογράφων για μια ακόμη θητεία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Κιράνης αποτελεί τον μοναδικό συμβολαιογράφο της επαρχίας που βρίσκεται κάθε φορά ψηλά στις προτιμήσεις των συνάδελφων του ενώ στο παρελθόν είχε εκλεγεί και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών.

Αξίζουν συγχαρητήρια και δεν ξεχνούμε την προσφορά του, ως Προέδρου του Σαμιακού Παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επί 40 χρόνια αλλά και τη συμμετοχή του στην εξέλιξη πραγματικής αναβάθμισης του χώρου της υγείας στη Σάμο, όπου κατά το παρελθόν, ως διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου, κατά τη διάρκεια της θητείας του, δημιουργήθηκε η νέα πτέρυγα, υπήρξε σημαντική αύξηση κλινών κ.ά.

Από την έντυπη έκδοση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required