18 Μαΐ 2022

«Casa Cook Samos» - Ανεβάζοντας τον πήχη στο τουριστικό προϊόν του νησιού

Στο Radio Café 102.4 και στην εκπομπή του Μάνου Στεφανάκη «Ημερολόγιο Ερτζιανών», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο κ. Μάνος Βαλής, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου και Ικαρίας και πρόεδρος του Ομίλου Doryssa με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του «Casa Cook Samos» στο Ποτοκάκι, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 16 Μαΐου.
Ο κ. Βαλής ανέφερε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια δύο ετών σε εργασίες και ενός έτους σε σχεδίαση και χαρακτήρισε την ξενοδοχειακή μονάδα μοναδική όσον αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό της.


«Ανοίξαμε και υποδεχτήκαμε τους πρώτους καλεσμένους μας, τους πρώτους πελάτες μας. Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, οι κρατήσεις ανεβαίνουν κάθε μέρα και αυτό που μας έχει κάνει φοβερή εντύπωση είναι πως οι περισσότερες κρατήσεις, σε ποσοστό 80%, είναι από μεμονωμένους πελάτες απ` όλο τον κόσμο που έρχονται για να ζήσουν τη εμπειρία του Casa Cook και το υπόλοιπο 20% είναι από tour operator που συνεργαζόμαστε στη Σάμο» είπε.

Πρόσθεσε ότι οι υπηρεσίες είναι πολύ υψηλού επιπέδου και ανέφερε πως στα Casa Cook δεν επιτρέπονται παιδιά κάτω από 15 ετών ενώ επεσήμανε πως το ξενοδοχείο είναι ανοιχτό σε όλους τους Σαμιώτες και τους επισκέπτες σε ό,τι αφορά το εστιατόριο, το καφέ και το spa.


«Έχουμε ένα καταπληκτικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα όπου μπορούν οι επισκέπτες (χωρίς να είναι ένοικοι του ξενοδοχείου) να δοκιμάσουν γεύσεις που έχει επιμεληθεί ο κ. Τσιοτίνης που έχει το εστιατόριο «Σίτιση» στην Αθήνα, το οποίο πριν έξι μήνες πήρε ένα αστέρι Michelin.

Επομένως είναι μοναδική εμπειρία για όσους επισκεφθούν το Casa Cook να δοκιμάσουν γεύσεις διαφορετικές και πολύ όμορφες, μεσογειακές».

Ο κ. Βαλής πρόσθεσε ότι οι τιμές είναι αρκετά προσιτές σε ένα περιβάλλον καταπληκτικό και εξέφρασε την ελπίδα το ξενοδοχείο να αποτελέσει αρχή για μια επανεκκίνηση του τουρισμού στη Σάμο σε μια λογική όχι του μαζικού και φθηνού τουρισμού, αλλά του τουρισμού που έχει καλύτερες υπηρεσίες. Ισχύει ότι στο χώρο του ξενοδοχείου απαγορεύονται τα παιδιά ηλικίας κάτω των δεκαπέντε ετών.


Συμπλήρωσε ότι έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Doryssa και σημείωσε ότι οι κρατήσεις πηγαίνουν καλά με την πληρότητα να υπερβαίνει το 80% από τις 25 Μαΐου ενώ ήδη για κάποιες ημερομηνίες οι μονάδες είναι πλήρεις.

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, αν δεν συμβεί κάτι έκτακτο, βλέπουμε ότι το καλοκαίρι θα πάει πολύ καλά» κατέληξε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων.

Πηγή: samostoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required