10 Ιουν 2022

«Αληθινοί» δεινόσαυροι έρχονται στη Σάμο!! - 18 & 19 Ιουλίου στην Πορφυριάδα Σχολή στο Καρλόβασι και στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου

Δείτε για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση «αληθινούς» δεινόσαυρους σε φυσικό μέγεθος, να περπατούν, να πρωταγωνιστούν επί σκηνής και να απολαμβάνουν τα χάδια σας! «Jurassic Adventures», η θεατρική παράσταση που κατέκτησε τον κόσμο, πρώτη φορά στη Σάμο! Μια φανταστική διαδραστική εμπειρία στο Καρλόβασι (Πορφυριάδα Σχολή), στις 18 Ιουλίου και στο Πυθαγόρειο (Αρχαίο Θέατρο), στις 19 Ιουλίου. Ώρα έναρξης: 21:00.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Σ' ένα απομακρυσμένο νησί ο Δρ. Γκράντ με τον πιστό του βοηθό, την κόρη του, τους φίλους της, κι ένα ρομπότκλωνοποιούν τους πρώτους Δεινόσαυρους. Κι ενώ ετοιμάζονται να τους παρουσιάσουν για πρώτη φορά στουςανθρώπους, ένας τυφώνας ανατρέπει ολοκληρωτικά τα σχέδια τους! Τότε τα παιδιά αναλαμβάνουν ενεργό δράση, όμωςόλοι οι δεινόσαυροι έχουν «δραπετεύσει» από τον προστατευμένο χώρο, τα αυγά τους χάνονται και η μεγάληπεριπέτεια στην ζούγκλα έχει ήδη αρχίσει!

Η παράσταση είναι ένα φανταστικό ταξίδι στην προϊστορική εποχή με πρωταγωνιστές «αληθινούς» δεινόσαυρους, που κινούνται και ανταποκρίνονται, χαρίζοντας μας μια υπέροχη επαφή με την προϊστορία. 


Μια διαδραστική εμπειρία γεμάτη χιούμορ, συγκινήσεις και απρόοπτα, αλλά και την γέννηση επί σκηνής, ενός μωρού δεινόσαυρου που θα σας ξετρελάνει!

Σε αυτό το μαγικό νησί, κανένας δεινόσαυρος δεν έχει την διάθεση να τρομάξει τα παιδιά, αντίθετα θα θελήσει να τα «εξοντώσει»… στο παιχνίδι και να κερδίσει επάξια τα χάδια τους!

Η παράσταση προτείνεται για παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών και άνω.


H θεατρική παράσταση JURASSIC ADVENTURES περιέχει τεράστιους Δεινόσαυρους 5,5 μέτρων. Η λεπτομερής κίνησητων δεινόσαυρων που τους κάνει να μοιάζουν αληθινοί συντελείται χάρη στο τελευταίας τεχνολογίας υδραυλοκίνητοσύστημα τους, καθώς και στον ειδικά εκπαιδευμένο performer που βρίσκεται στο εσωτερικό. Επίσης η παράστασηπεριέχει special effects φωτισμού και για πρώτη φορά dolby surround σύστημα ήχου.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Κείμενο: Ρωξάνα Εστέβ

Διασκευή - Σκηνοθεσία: Φώτης Σπύρος

Σκηνικά κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού

Μουσική: Νάσσος Σωπύλης

Κινησιολογία: Φαίη Σούκου

Σχεδιασμός Φωτισμών: Νίκος Σωτηρόπουλος

Ειδικές κατασκευές: Νάγια Ζαχαράτου

Βοηθός σκηνογράφου – ενδυματολόγου: Στράτος Κέπετζης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Κατερίνα Παπαδάκη

Γραφιστικά: Ντίνα Ζαφειρίου

Τεχνικός Υπεύθυνος: Στέλιος Μπουζιώτης

Επικοινωνία: Ειρήνη Λαγουρού

Παίζουν: Νίκος Χρηστίδης, Χρήστος Κορδελάς, Αναστασία Φλεμοτόμου, Βασιλική Γιασεμί, Γιάννης Βογιατζάκης, ΤζώρτζηςΠαπαδόπουλος, Κριστιάννα Καρρίκι, Βίκυ Χουδαλάκη και ο Φώτης Σπύρος.

Παραγωγή: Long Vehicle Productions - Φ. Σπύρος - Ν. Χρηστίδης Ο.Ε

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

ΒΑΘΥ

Γιαννουλόπουλος Press and Snack τηλ: 2273100303

Βιβλιοπωλείο Γραμματική 22730 23884

Hondos Center τηλ: 2273023791

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ

Hondos Center τηλ: 2273038130

Βιβλιοπωλείο Καραστάθης τηλ: 2273032378

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ

Παγωτοπωλείο Storia Dolce τηλ: 2273061711

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Traffic Coffee τηλ: 2273094670

Επικοινωνία: Ειρήνη Λαγουρού | 6977 247725 | irini.lagourou@gmail.com

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Ink House – Δυναμική Promotion Blow-Up

Τάσος Φουντουλάκος τηλ: 6941 676 762
www.lvp.gr | longvehicleproductions@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required