11 Ιουν 2022

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον δρόμο της «Στήνιας» Δόθηκε σε κυκλοφορία το αποκαταστημένο τμήμα δρόμου στο «Καλάμι»

Το γραφείο αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, μας ενημέρωσε για την ολοκλήρωση των εργασιών βελτίωσης της ασφαλούς διέλευσης οχημάτων στον δρόμο της «Στήνιας», στην Κοινότητα Βαθέος, με την ασφαλτόστρωση του εναπομένοντος τμήματος προς την περιφερειακή οδό της πόλεως Σάμου.

Οι εργασίες ικανοποίησαν αίτημα της Κοινότητας Βαθέος, που ιδιαίτερα μετά την σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου του 2020, κρίθηκαν αναγκαίες ώστε να εξασφαλισθεί η ανατολική οδική σύνδεση του οικισμού με το επαρχιακό δίκτυο.

Επίσης ολοκληρώθηκε η κατασκευή του κύριου μέρους εργασιών της αποκατάστασης ευστάθειας, σε τμήμα του δρόμου που διέρχεται μέσα από τον οικισμό «Καλάμι». Από την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, δόθηκε σε κυκλοφορία το αποκλεισμένο από τριετίας οδικό τμήμα λόγω της κατολίσθησης που είχε σημειωθεί στην περιοχή. Η ασφαλτόστρωση έχει προγραμματισθεί για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Φωτό: «Σαμιακόν Βήμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required