1 Ιουν 2022

Ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης στο πλευρό των εργαζομένων

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, παρέστη σήμερα Τετάρτη, 1η Ιουνίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης, όπου συζητήθηκε η προσωρινή διαταγή στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν 16 εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν προσληφθεί και εργάζονταν μέχρι χτες στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών.

Ο περιφερειάρχης βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων, βεβαιώνοντας και εγγράφως ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες ζητώντας την συνέχιση των συμβάσεων και την μετατροπή τους σε αορίστου καθώς το αντικείμενο εργασίας τους απαιτεί την επί μονίμου βάσεως ανάθεση της εργασίας που παρείχαν και εξυπηρετεί διαρκείς και βασικές ανάγκες της Περιφέρειας.

Αντίστοιχη διαδικασία προσωρινής διαταγής ασφαλιστικών μέτρων έχουν καταθέσει και 8 συμβασιούχοι που εργάζονται στην Περιφερειακή Ενότητα της Χίου και 2 στην Ικαρία, η οποία εκδικάζεται την Παρασκευή, 3 Ιουνίου, ενώ χτες συζητήθηκε στην Σάμο προσωρινή διαταγή 4 υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, οι οποίοι μέχρι την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που ορίστηκε για τα μέσα Ιουλίου, θα συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά.

Ο κ. Μουτζούρης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είμαστε το πλευρό των εργαζομένων και στην Λέσβο και στην Χίο και στην Σάμο. Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι εργάστηκαν με συνέπεια και επάρκεια στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας, βοήθησαν τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία της και επιθυμούμε να παραμείνουν στο δυναμικό μας καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required