1 Ιουν 2022

Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος» - Βανδαλισμοί στην αίθουσα του Ομίλου στο Βαθύ

Δυστυχώς, το είδαμε και αυτό. Άγνωστοι, μέχρι στιγμής, εισήλθαν στην αίθουσα όπου στεγάζεται ο Σκακιστικός όμιλος Σάμου «Μέλισσος», στο «Μανιάκειο» κτίριο στο Βαθύ επιδιδόμενοι σε βανδαλισμούς, καταστρέφοντας αντικείμενα χρήσιμα για τη διδασκαλία του ευγενούς πνευματικού αθλήματος.

«Δεν υπάρχει ακόμη πλήρης καταγραφή των ζημιών ή τυχόν αντικειμένων που έχουν κλαπεί», μας εξήγησε ο πρόεδρος του Ομίλου, κ. Αντώνης Τσολομύτης, καθηγητής στο Τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών στο Καρλόβασι, αφού όταν μιλήσαμε μαζί του δεν είχαν ολοκληρωθεί οι έρευνες στον χώρο από το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου. Με ανακοίνωσή του ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου αναφέρεται στο περιστατικό σημειώνοντας τα εξής:



«Με μεγάλη θλίψη και αγανάκτηση αντικρίσαμε σήμερα μια παράλογη εικόνα καθώς η αίθουσα που χρησιμοποιεί ο Όμιλός μας στο Βαθύ έγινε στόχος βάνδαλων που προξένησαν σημαντικές φθορές τόσο στο κτήριο όσο και στο σκακιστικό υλικό του Ομίλου μας.

Το συγκεκριμένο συμβάν δεν είναι απλά παράλογο, είναι εξοργιστικό αν σκεφτεί κανείς ότι βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου και το Νησί μας, το οποίο δέχεται μεγάλο αριθμό τουριστών θεωρείται ασφαλές ενώ το κτίριο βρίσκεται σε μια περιοχή μέσα στην πόλη της Σάμου πολύ κοντά στο Λιμεναρχείο.



Ο Όμιλός μας θα καταθέσει μήνυση στην Αστυνομία κατά παντός υπευθύνου. Σε κάθε περίπτωση, οι ένοχοι πρέπει να βρεθούν και να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προξένησαν.

Εκ μέρους του ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required