3 Ιουν 2022

Samos Anthemis: Στα 30 καλύτερα του London's Wine Fair

Στα 30 καλύτερα κρασιά της έκθεσης «LONDON WINE FAIR» κατατάχθηκε φέτος το πλούσιο και πολύπλοκο Samos Anthemisτου Συνεταιρισμού της Σάμου, το οποίο επιλέχθηκε από τους κορυφαίους δημοσιογράφους οίνου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η έκθεση «London Wine Fair» που γιορτάζει φέτος τη 40η επέτειό της, είναι η σημαντικότερη στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποτελεί κομβικό σημείο συνάντησης του οινικού κόσμου από όλη την Ευρώπη αλλά και τις μεγαλύτερες οινικές αγορές. 

Στη φετινή έκθεση που ανοίγει τις πύλες της την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 και αναμένεται να έχει μέγιστη επισκεψιμότητα αλλά και εμπορικό ενδιαφέρον, οι σημαντικότεροι δημοσιογράφοι οίνου της Βρετανίας επέλεξαν τα καλύτερα -κατά την κρίση τους- κρασιά από τις εκατοντάδες συμμετοχές του διεθνούς αμπελώνα.


Το αρωματικό Samos Anthemis με το χαρακτηριστικό βαθύ καραμελένιο χρώμα και τις χάλκινες ανταύγειες εξαιτίας της 5ετούς παλαίωσης, θα είναι σε αυτή τη λίστα εκλεκτών οίνων που θα παρουσιαστούν στην έκθεση.

Το Samos Anthemis είναι ένα ανεπανάληπτο κρασί με αρώματα μελιού, κερήθρας, καραμέλας βουτύρου, γλυκών κουταλιού, κερασιών σε αλκοόλ και φόντο από κακάο και σοκολάτα. Το πυκνό αρωματικό του προφίλ, χτισμένο σε πολλά επίπεδα και η θαυμάσια ισορροπία στο στόμα της πρωτογενούς φρεσκάδας του μοσχάτου και των τριτογενών αρωμάτων παλαίωσης, έχουν κατατάξει -και δικαίως- αυτό το κρασί, μεταξύ των κορυφαίων, διεθνώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required