25 Ιουν 2022

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου στο διεθνές φεστιβάλ δρόμου του Δήμου Sindelfingen

Στο διεθνές φεστιβάλ δρόμου του Δήμου Sindelfingen συμμετείχε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου έως την Κυριακή 19 Ιουνίου στο Sindelfingen μετά από πρόσκληση που απέστειλε ο συνεργαζόμενος Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ διαφορετικών πολιτισμών ως ένας τόπος συνάντησης για ανταλλαγή καλών πρακτικών και επιρροών, όπου συμμετείχαν πόλεις και δήμοι που είναι αδελφοποιημένοι ή έχουν πρωτόκολλο συνεργασίας με το Sindelfingen. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε τοπική πολιτική συζήτηση με θέμα «Sustainable Inner Cities: Post Corona City»και αντικείμενο την βιωσιμότητα των πόλεων μετά τον κορωνοϊο και τις επιπτώσεις του, όπου ο Δήμαρχος του Sindelfingen καλωσόρισε όλους τους εκπροσώπους των πόλεων που συμμετείχαν. Τον Δήμο Ανατολικής Σάμου στο διεθνές φεστιβάλ εκπροσώπησε η δημοτική σύμβουλος κυρία Ζωή Πυργιώτη- Τσερέ.




Τέτοιου είδους συναντήσεις ενισχύουν τους δεσμούς και τη συνεργασία των δήμων μας. Η επόμενη συνάντηση προγραμματίζεται για τη Σάμο, το Σεπτέμβριο με επίσκεψη αντιπροσωπείας από το Δήμο του Sindelfingen. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required