12 Ιουλ 2022

5οι Αγώνες Δρόμου «Μιλτιάδης Χούμας» 2022

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι 5οι Αγώνες Δρόμου «Μιλτιάδης Χούμας», που πραγματοποιήθηκαν στη Χώρα Σάμου, το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιουλίου. Η άψογη διοργάνωση και η φιλοξενία των ντόπιων, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές-τριες και θεατές.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Γιάννης Χούμας και η πρόεδρος της Κοινότητας Χώρας, κ. Δέσποινα Μαλαγάρη, βρίσκονταν σε κάθε σημείο για να λύσουν οποιαδήποτε προβλήματα, που τυχόν να υπήρξαν. Η έναρξη της εκδήλωσης δόθηκε με τη φύτευση ελιάς από τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιο Στάντζο και τον χαιρετισμό και την ανάγνωση του βιογραφικού Ιωάννου Κατσουλάκη, από την πρόεδρο της Κοινότητας Χώρας κ. Δέσποινα Μαλαγάρη.



Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση-κατάθεση στεφάνου, στην προτομή του καπετάν Χούμα, από τον δήμαρχο κ. Στάντζο, την πρόεδρο της Χώρας κ. Δέσποινα Μαλαγάρη και την κ. Καραμηνά.


Στο πλαίσιο των αγώνων δόθηκαν εκκινήσεις για Αγώνα 10 χλμ., Αγώνα 6χλμ, Αγώνα «Τα παιδιά της καρδιάς μας τρέχουν 350 μέτρα» και Αγώνα 1χλμ. Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν με κύριο γνώμονα την συμμετοχή και την εμπειρία, καθώς δεν έλειπαν τα μεγάλα χαμόγελα και η καλή διάθεση. Σε όλους τους συμμετέχοντας δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και ονομαστικοί πάπυροι.


Η όλη διοργάνωση έγινε με ευθύνη της οικογένειας Χούμα, σε συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου και την Κοινότητα Χώρας, ενώ τεράστια ήταν η συμβολή των εθελοντών και των εθελοντικών πυροσβεστικών κλιμακίων, καθώς και η σημαντική παρουσία της Ομάδας Διάσωσης Σάμου και της Αστυνομίας.


Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Γιάννης Χούμας

Όλοι έδωσαν την υπόσχεση για το επόμενο ραντεβού, για τους αγώνες που τιμούν και σέβονται όσους αγωνίστηκαν για τα ιδανικά και την πατρίδα.





Πηγή: samostoday.gr - Ελένη Χατζηγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required