8 Ιουλ 2022

8 & 9 Ιουλίου – Το πρόγραμμα επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα σε Σάμο και Ικαρία

Επίσκεψη σε Σάμο και Ικαρία πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, 8 & 9 Ιουλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψής του έχει ως εξής:



Παρασκευή 8 Ιουλίου

10:00 Επίσκεψη στην Κοινότητα Βαθέος 

12:00 Περιοδεία στην κεντρική αγορά, στην πόλη της Σάμου

13:00 Συνάντηση με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Στάντζο, στο Δημαρχείο

14:30 Συνάντηση με τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρο Λυμπέρη, στο Δημαρχείο

16:00 Αναχώρηση από το λιμάνι Καρλοβάσου για την Ικαρία

20:00 Ομιλία στο λιμάνι του Ευδήλου

Σάββατο 9 Ιουλίου

10:00 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Ικαρίας στον Άγιο Κήρυκο

10:45 Συνάντηση με τον δήμαρχο Ικαρίας, Νίκο Καλαμπόγια, στο Δημαρχείο

Μεταξύ στελεχών και συνεργατών που θα συνοδεύουν τον κ. Τσίπρα θα είναι και ο βουλευτής Χίου, αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

1 σχόλιο:

Σαμιωτης είπε...

Αλέξη, δεν ξεχνάμε και την ολιγαρκή αφθονία, κατά την οποία το «ολιγαρκής» ήταν για τον λαό και το «αφθονία», για σένα και την παρέα σου, γι' αυτό και σε κάναμε off για πάντα. Και ενώ οι αστακοί, τα χαβιάρια και άλλα νόστιμα ζωάκια με δαγκάνες παρήλαυναν στο τραπέζι του Αλέξη, για το λαό είχε επιλέξει την ολιγαρκή αφθονία. Τι είναι αυτό; θα μπορούσε να είναι μήπως λίγο φαγητό με μεγάλο πιάτο, ή πολύ φαγητό σε μικρό πιάτο ή μήπως είναι κάποια οικονομική θεωρία που αναδιανέμει το εισόδημα και μάλιστα χωρίς ανάπτυξη; Το βρήκατε! Είναι το τελευταίο. Αυτό που ζούμε πάνω κάτω πολλοί εργαζόμενοι στην Ελλάδα.
Και αυτοί οι άσχετοι στα social media έκαναν πλακίτσα, αλλά όταν άνοιγαν το άδειο ψυγείο και έβλεπαν το μπόλικο καθόλου το μετάνιωναν.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required