11 Ιουλ 2022

8 Ιουλίου - Οι συναντήσεις Αλέξη Τσίπρα στους Δήμους Ανατολικής & Δυτικής Σάμου

Την Παρασκευή, 8 Ιουλίου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, επισκέφθηκε τη Σάμο πραγματοποιώντας συναντήσεις στους Δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου.

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Στάντζος, τον υποδέχθηκε στην Κοινότητα Βαθέος μαζί με τον πρόεδρο κ. Σταμάτη Σεϊρλή, τους αντιδημάρχους κ.κ. Μιχάλη Μητσό, Γιώργο Διονυσίου και Κωστα Βογιατζή. Επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Βαέθος και το κτίριο της Κοινότητας που υπέστησαν σοβαρές βλάβες από τον σεισμό ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τις ενέργειες που έχουν γίνει από τις υπηρεσίες και τη δημοτική αρχή και για το στάδιο αποκατάστασής τους.

Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέος

Με τον πρόεδρο Κοινότητας Βαθέος Σταμάτη Σεϊρλή

Στη συνέχεια και μετά την επίσκεψή του στην πόλη της Σάμου, ο κύριος Τσίπρας βρέθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συζήτηση με τον δήμαρχο, παρουσία του βουλευτή Χίου κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, για όλα τα θέματα του Δήμου και των δημοτών που απασχόλησαν και απασχολούν, όπως την πορεία των ενεργειών αποκατάστασης από το σεισμό, το μεταναστευτικό, την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας κ.ά. 

Υποδοχή στο δημαρχιακό μέγαρο Δήμου Ανατολικής Σάμου

Με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο

Με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους αντιδημάρχους Δήμου Ανατολικής Σάμου 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική βρέθηκε στη συνέχεια στο Καρλόβασι όπου πραγματοποίησε αντίστοιχη συνάντηση με τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου, κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη, στο δημαρείο, όπου συζήτησαν όλα τα θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή.

Η συνάντηση στο δημαρχείο Καρλοβάσου

Με τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου Αλέξανδρο Λυμπέρη

Ο κύριος Τσίπρας αναγνώρισε την ανάγκη δημιουργίας ενός προγράμματος ανασυγκρότησης για τη Σάμο μετά από όλες τις κρίσεις που πέρασε και στηρίζει τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

1 σχόλιο:

Σαμιωτης είπε...

Δεν πιστεύω να δεχτήκατε από τον άσχετο μηχανικό, καμιά μελέτη για αποκατάσταση ζημιάς εκ του σεισμού. Αυτός ούτε κοτέτσι δεν ξέρει να στήσει.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required